Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 500 gramů |
cukr krupice | 50 gramů |
vejce | 2 + 1 kusu |
sušené droždí | 3 lžičky |
mléko | 250 ml |
olej | 100 ml |
sůl | 1/2 lžičky |
náplň a drobenka
Název | Množství a jednotka |
---|---|
měkký tvaroh
Upravit ingredienci: měkký tvaroh
|
500 gramů |
cukr krupice
Upravit ingredienci: cukr krupice
|
100 gramů |
vejce
Upravit ingredienci: vejce
|
1 kus |
citronová kůra
Upravit ingredienci: citronová kůra
|
|
rozinky
Upravit ingredienci: rozinky
|
2 lžíce |
rum
Upravit ingredienci: rum
|
|
borůvková marmeláda
Upravit ingredienci: borůvková marmeláda
|
|
polohrubá mouka
Upravit ingredienci: polohrubá mouka
|
2 lžíce |
cukr mletý
Upravit ingredienci: cukr mletý
|
2 lžíce |
máslo
Upravit ingredienci: máslo
|
1 a 1/2 lžíce |
Postup: Vepřové plecko nakrájíme nejdříve na plátky, pak na kostky. Uzený bůček také... zobrazit recept
Postup: Rozpustíme si v kastrůlku máslo. Tvaroh s vejci a cukrem smícháme, postupně... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě doměkka - na tři litry vody tři čajové lžičky... zobrazit recept
Postup: Telecí maso nakrájíme na kostky. Ve větším kastrolu rozehřejeme olej s máslem a... zobrazit recept
Postup: Srdce nakrájíme na kousky a uvaříme s bobkovým listem, 8 kuličkami pepře (dáme... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Naše restaurace nabízí výběr jídel tradiční české kuchyně, bohatou nabídkou 50...